fbpx

VentosAir on tehokas, helppokäyttöinen ja testattu sisäilman parantaja. Kokeile tyytyväisyystakuulla!

Huono tai epäpuhdas sisäilma vaikuttaa jaksamiseen ja terveyteen
3.5.2019
Terveydelle haitalliset VOC-yhdisteet ovat hyvin yleisiä. Miten niitä voi torjua?
20.5.2019

VentosAir on tehokas, helppokäyttöinen ja testattu sisäilman parantaja. Kokeile tyytyväisyystakuulla!

Kevät on täällä – ja niin myös siitepölykausi. Tänä vuonna koivun kukinnasta odotetaan tavallista runsaampaa. Koivu on yksi yleisimmistä allergian aiheuttajista Suomessa. Hyvä sisäilma ja tehokas ilmanpuhdistin auttavat vähentämään allergian oireita ja haittoja sisätiloissa.

Siitepölykaudella siitepölyhiukkasia on myös sisätiloissa, ja niille allergiset oireilevat monin tavoin.

Allergia oireilee esimerkiksi silmän, nenän, kurkun ja nielun ärsytyksenä sekä tukkoisuudesta johtuvana väsymyksenä. On selvää, ettei tällainen olo lisää ihmisen työtehoa, ja allergiakausi näkyykin monilla työpaikoilla jopa sairauspoissaoloina. Laadukas ilmanpuhdistin auttaa allergiaoireisiin ja vähentää allergiahaittoja sekä työntekijän että työnantajan näkökulmasta.

Ilmanpuhdistin poistaa huoneilmasta pienhiukkaset ja kaasumaiset haitta-aineet

VentosAir on Suomessa kehitetty ja valmistettu tehokas ja monikäyttöinen sisäilmanpuhdistaja. VentosAir poistaa huoneilmasta terveydelle haitallisia kaasumaisia haitta-aineita, kuten VOC-kaasuja ja hajuja, sekä pienhiukkasia, kuten tekstiilikuituja ja juuri siitepölyhiukkasia. Laite on laboratoriotestattu, ja sen käytöstä on hyviä kokemuksia esimerkiksi sairaaloissa ja terveysasemilla, päiväkodeissa ja kouluissa sekä toimistoissa ja erilaisissa teollisuuslaitoksissa.

VentosAir-laitteen hyötyjä ovat sisäilman raikastuminen ja puhdistuminen sekä tilojen käyttäjien terveyshaittojen merkittävä vähentyminen. VentosAirin käytöstä on erityisen paljon hyötyä astmaatikoille, allergikoille ja aistiherkille ihmisille.

Ilmanpuhdistin vaikuttaa moniin asioihin:

  • Tilojen käyttäjien hyvinvoinnin lisääntyminen
  • Sairauslomapäivien vähentyminen
  • Yleisen viihtyvyyden lisääntyminen
  • Tilojen käyttöturvallisuuden varmistaminen

Kokeile tyytyväisyystakuulla

Pyydä ilmainen tarvekartoitus työpaikkanne sisäilman laadusta ja siitä, miten sitä voi parantaa. VentosAir-sisäilmanpuhdistimella on aina tyytyväisyystakuu.

Lue lisää VentosAirista ja ota yhteyttä!