fbpx

Homeilmahaitat nopeasti hallintaan.


Sterimat on keskittynyt vuodesta 1999 lähtien sisäilmahaittojen hallintaan ja kotimaisen puhdistusteknologian kehittämiseen.

Tutustu ja kokeile ilmaiseksi!

Annamme mahdollisuuden tutustua Sterimat-homeilmanpuhdistajaan veloituksetta. Toimitamme laitteen valitsemaanne kohteeseen kahden viikon ajaksi. Etu on voimassa julkiselle sektorille ja yritysasiakkaille.

Sterimatin puhdistuslaitteiden avulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä kuten tilojen käyttöturvallisuuden varmistaminen sekä terveyshaittojen merkittävä vähentyminen.


parallax background

Sterimatin käyttökohteet


Sterimat-sisäilmanpuhdistajaa voidaan käyttää kaikissa huonetiloissa, joissa on havaittu mikrobiperäisiä sisäilmaongelmia. Puhdistuslaitetta voidaan käyttää ensiapuna sisäilmaongelmien hallinnassa, jolloin laitteen käyttöä voidaan jatkaa kunnes homevaurioituneet rakenteet korjataan. Sterimatin ilmanpuhdistajaa voidaan käyttää myös korjaustoimien aikana laskemaan työaikaisia pitoisuuksia. Saneerauksen jälkeen Sterimatilla voidaan poistaa tilaan mahdollisesti jääneet mikrobit.

Päiväkodit ja koulut

Lasten altistuminen ilman epäpuhtauksille, sekä home- ja sieni-infektioille heikentää oppimista ja voi pahimmillaan laukaista elinikäisen sairauden.

Terveyskeskukset ja sairaalat

Home ja muut ilman epäpuhtaudet ovat viimeinen asia, mitä terveydenhoidon laitoksissa ja potilastyössä kaivataan.

Elintarvikkeiden tuotantolaitokset

Leipomoissa ja muissa elintarvikkeiden käsittely- ja tuotantolaitoksissa puhdas ilma on turvallisten tuotteiden edellytys.

Teollisuus- ja muut laitokset

Työntekijöiden terveys ja hyvinvointi varmistaa yritysten ja muiden laitosten toimivuuden, turvallisuuden ja talouden.