fbpx

Tuotteet

Puhtaan sisäilman laatutuotteet

Puhtaamman sisäilman puolesta

Kotimaiset tuotteemme ovat syntyneet pitkän kehitystyön tuloksena parantamaan sisäilman laatua.
Tarjoamme myös uutena palvelutuotteena tilojen käyttöturvapalvelun, kysy lisää!

Sterimat

Sterimat on kehitetty sisäilman puhdistamiseen. UV-C-teknologialla sekä aktiivihiilipatruunalla varustettu laite on erittäin tehokas homehaittojen poistaja. Sterimat ei poista itse ongelman aiheuttajaa rakennuksesta, vaan toimii tehokkaana ensiapuna sisäilmahaittojen hallinnassa. Kotimaisesta, laajasti tutkitusta puhdistuslaitteesta on paljon erinomaisia käyttökokemuksia mm. kouluista, päiväkodeista ja sairaaloista.

Saneair

Saneair on tilakohtainen ilmanvaihtolaite lämmöntalteenotolla, joka parantaa selvästi koko rakennuksen ilmanlaatua. Se on helppo asentaa tuuletusikkunaan tai –luukkuun/ seinään toimistossa, liikehuoneistossa tai kotona. Se on hiljainen, allergiaystävällinen ja kuluttaa vain vähän sähköä.

VentosAir

VentosAir poistaa huoneilmasta terveydelle haitallisia kaasumaisia haitta-aineita (VOC-kaasuja, hajuja) ja pienhiukkasia (mm. siitepölyä ja tekstiilikuituja). Ilman tehopuhdistaja on kotimaista kehitystyötä ja testattu hyvin tuloksin laboratoriotesteillä, sekä käytössä mm. terveydenhoitoalalla. Laitteen käytön hyötyjä ovat huoneilman puhdistuminen ja tilojen käyttäjien terveyshaittojen merkittävä vähentyminen.