fbpx
Organisaatiomuutoksia 1.5.2020 alkaen
30.4.2020

Uusi ratkaisupäällikkö Auli Erkkilä toi tullessaan asiantuntijuutta ja laaja-alaista kokemusta

Ympäristö- ja terveystekniikan insinööri Auli Erkkilä aloitti Baumedi Solutionsilla ratkaisupäällikkönä syyskuussa 2020. Ratkaisupäällikön tehtäviin kuuluu ilmanlaatuun liittyvät asiantuntijapalvelut sekä ratkaisujen etsiminen asiakkaille, olipa kyseessä ilmanvaihdolliset ongelmat, hajut tai muut sisäilmaongelmat.

Auli on toiminut toistakymmentä vuotta sisäilman parantamiseen liittyvissä tehtävissä mm. terveystarkastajana ja sisäilmatutkijana. Hänellä on vankka kokemus niin yritysmaailmasta kuin julkiselta sektorilta. Asiantuntijakoulutusta arvostetaan, mutta myös viranomaistaustasta on hyötyä uudessa tehtävässä.

– Koska asiakkainamme on yritysten lisäksi myös kuntia ja kaupunkeja, niin viranomaistaustan ansiosta heitä pystyy auttamaan ihan eri tavalla. Ihmiset kysyvät usein olenko nähnyt aiemmin jotain vastaavaa ja silloin pystyn hyödyntämään mm. tutkijan tehtävässä hankkimaani kokemusta. Ongelmat ovat samanlaisia joka puolella, joten yhteistyötä voisi tehdä enemmänkin. Pyörää ei tarvitse keksiä joka kerta uudelleen, Auli pohtii.

Auli palvelee Baumedin asiakkaita Etelä- ja Pohjois-Karjalassa sekä Savossa. Hän on onnellinen siitä, että sekä kollegat että asiakkaat ovat ottaneet hänet hyvin vastaan.

– Minulla on suuri luotto Baumedin palveluihin, tuotteisiin ja osaamiseen. Fiilikset ovat tosi hyvät, Auli iloitsee.

Kontiolahdella asuva Auli viettää vapaa-aikaa monipuolisen liikunnan lisäksi mm. koirien, musiikin ja valokuvauksen parissa.

Auli Erkkilä
Etelä- ja Pohjois-Karjala sekä Savo
P. 044 901 6860